Hvede

Started by anders, July 04, 2016, 08:59:42 AM

Previous topic - Next topic

anders

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2016/07/02/gluten-food-processing.aspx?utm_source=dnl&utm_medium=email&utm_content=art1&utm_campaign=20160702Z2&et_cid=DM109437&et_rid=1554997618

Hvede, og især nutidens hvedemel er farligt for sundheden. Hvedemelet er typisk forurenet med roundup, og hvedemelet forarbejdes på en måde der ikke fandtes i vores bedsteforældres tid. Hvede indeholder gluten, som er en sundhedsrisiko. Før i tiden hveden ikke var så "forædlet". og den indeholdt mindre gluten. Man gærede brødet længe, hvilket nedbrød gluten. Der er mange årsager til at hvede i kosten er farligt, og det er svært at afgøre hvor stor en rolle de forskellige årsager spiller. Faktum synes at være at et stort antal mennesker får forbedret deres sundhed, hvis de undgår gluten, og dermed hvede.

Noget lignende er i øvrigt gældende for mælkeprodukter.
 

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2016/07/02/gluten-food-processing.aspx?utm_source=dnl&utm_medium=email&utm_content=art1&utm_campaign=20160702Z2&et_cid=DM109437&et_rid=1554997618

anders

http://humansarefree.com/2016/08/the-real-reason-wheat-is-toxic-its-not.html

meget hvede bliver sprøjtet med Roundup 7-10 dage før høsten. Det sår hvede delvist ihjel, og ståene bliver mere tørre, så det forøger høsten. Man begyndte at gøre det i stor stil omkring år 2000. Efter den tid har folks problemer med at spise hvede steget kraftigt.