Dr. Mercola har skrevet en glimrende artikel om diæt og kræft.
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2016/05/30/how-high-fat-diet-helps-starve-cancer.aspx?utm_source=dnl&utm_medium=email&utm_content=art1&utm_campaign=20160530Z2&et_cid=DM107139&et_rid=1506040421Det virker MEGET sandsynligt at han her har fat i den rigtige ende. Hoved-ideen er at kulhydrater er godt for kræft, men ikke for mennesker. Så vores vane med at spise brød og kartofler er godt for kræft, men ikke for os. Eskimoer, der hovedsageligt levede af fedt, fik stort set ikke kræft. En kost hvor de fleste kalorier kommer fra GODE fedtstoffer kan meget sandsynligt slå de fleste kræftformer ihjel, fordi de er afhængige af kulhydrater.
Den industrialiserede danske kost består bl. a. af gyselige ting som salater købt i supermakeder, hvor hovedbestanddelen er en eller anden uspecificeret planteolie, der som regel er noget billigt skidt. Det gælder fx kartoffelsalat, og andre salater, hvor hovedbestanddelen er noget hvidt snask.
Det er også meget udbredt at man giver køer (også økologiske) majsolie, med det resultat at mælkefedtet hovedsageligt består af majsolie, der menes at fremme kræft. Køer skal spise økologisk græs. Græsolie er sundt i modsætning til majsolie.
Ikke underligt at kræft er så udbredt i den vestlige verden, herunder Danmark...
/Anders